Open Focus workshop

open focus header

Videnskabelig metode som reducerer stress og fremmer din præstation

Open Focus er en veldokumenteret træningsform fra USA, som i mange år har været anvendt af professionelle sportsfolk, fx New York Giants og olympiske atleter i forbindelse med deres præstationer. Metoden er blevet videreudviklet til at kunne forebygge stress og kroniske spændinger som opstår i forbindelse med længerevarende fokuseret opmærksomhed i den siddende stilling.

Få en workshop ud på din virksomhed

Open Focus er praktisk neurologisk træning, som regulerer de elektriske impulser i hjernen, som er er i konstant bevægelse. Med Open Focus får du hjælp til at finde ro på et beroligende lavt spændingsniveau. Derfor er Open Focus effektiv for:

  • TOPLEDERE som vil skærpe deres beslutningskompetence og lære at præstere endnu mere fremragende foran andre i alle situationer. Du bliver fuldstændig klar i beslutningsøjeblikket i et krævende job. 
  • KONSULENTER OG MEDARBEJDERE som mærker præstationsangten når de skal præstere foran andre, og som har brug et effektivt redskab at kontrollere den følelse. Det bliver dig, der fremover styrer dine tanker og ikke dem, der styrer dig.
  • STRESSRAMTE ELLER MEDARBEJDERE DER HAR PROBLEMER MED FOR MEGET TRAVLHED I LØBET AF ARBEJDSDAGEN og som har brug for effektivt at fjerne negative stresshormoner. Du lærer at fjerne alt forstyrrende ´støj´ i sindet.

Bliv bevidst om dig selv

Målet med denne workshop er at gøre dig bevidst om, hvordan du ved ændring i dit fokus kan påvirke både  stressniveau, humør og fysiske tilstand - og dermed hele dine præstation og udstråling.

  • Du lærer mentale øvelser som et effektivt værktøj mod stress
  • Du lærer hvornår du skal fokusere på detaljen, og hvornår du skal fokusere på helheden.
  • Du får et værktøj som fremmer din præstation.
  • Du lærer at anvende kroppen mere økonomisk på dit arbejde

Workshoppen er henvender sig til alle medarbejdere og  ledere, som ønsker et praktisk værktøj til at reducere den 'støj' i sindet, som skaber stress og hindrer en god performance.

Marcus Goodarzi

stress & performance coach

Marcus Goodarzi er uddannet Open Focus Stress Coach fra Princeton Biofeedback Centre i USA. Han er specialist i fysioterapi, Københavns Universitet, og tidligere verdensmester i Shotokan karate (2009). Marcus har undervist mange ledere og professionelle sportfolk i Open Focus teknikker, ligesom han hver uge har klienter her på klinikken.

Book en 3 timers workshop på din arbejdsplads

Henvend dig direkte til Marcus på info@openfocus,dk og hør mere om mulighederne for afholde en workshop på din arbejdsplads.

Marcus anbefaler at afsætte mindst 3 timer til en workshop, men det er også muligt at booke ham til et fyraftensmøde, hvis I foretrækker det. Der er ikke et loft for antallet af deltagere. 

Kontakt Marcus og aftal alle detaljer, herunder prisen.

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral