• Vi sammensætter din træning ud fra dine mål, ønsker og behov. Der er fokus på at give kroppen fysisk styrke og overskud til alle hverdagssituationer – fra ”indkøb til elitegymnastik”.

 • Vi tilbyder grundig og effektiv fysioterapeutisk behandling med kort ventetid. Vores moderne lokaler ligger centralt placeret på Amager.

 • Fysiurgisk massage er en populær behandlingsform, hvor vi har fokus på, at vores velvære hænger sammen med forebyggelse af smerter og skader.

 • Med et medlemskab kan du frit træne indenfor klinikkens åbningstider. Alle nystartede får tilrettelagt et træningsprogram.

 • Vi tilbyder en bred vifte af hold fra afspænding, yoga, fokushold, basistræning til funktionelstyrke og kondition.

 • Vi tilbyder grundig og effektiv fysioterapeutisk behandling med kort ventetid. Vores moderne lokaler ligger centralt placeret på Amager.

prev next

behandling amager

Firmaordning

Sammensatte 3Skab arbejdsglæde og sunde medarbejdere 

Sunde og raske medarbejdere er med til at styrke både effektivitet og arbejdsglæde på enhver arbejdsplads. Derfor  tilbyder vi 2 former for firmaordninger til både små og store virksomheder:

1. Vi får dine ansatte tilbage i jobbet på rekordtid

Hver dag sker der flere hundrede arbejdsskader i Danmark. Vores erfaring viser, at med akut behandling af en arbejdsskade, så kan antallet af sygedage hos dine ansatte reduceres med 50 %. For jo hurtigere behandlingen påbegyndes, des mindre risiko er der for, at skaden vokser sig større.

2. Styrk dine medarbejdere med opmærksomhedstræning

Open Focus er effektiv og målrettet opmærksomhedstræning, som fremmer din performance som leder/ beslutningstager og som kan afhjælpe stress og præstationsangst på arbejdspladser. Som tidligere verdensmester i karate kan Marcus Goodarzi virkelig toppræstere i det rette øjeblik og evner at arbejde målrettet med Open Focus' neurologiske træning. Han når rigtig langt med både ledere og medarbejdere på mange virksomheder.

 

 

 

Akutordning

akutordningen gode raad

Akut behandling af pludselige arbejdsskader kan halvere antallet af sygedage i din virksomhed. Derfor er din udgift til en effektiv fysioterapi hurtigt tjent ind igen. Du sparer flere tusind kroner for hver dag, vi reducerer sygefraværet hos dine ansatte. 

Akutte skader kræver akut behandling

Tunge løft og uventede vrid på byggepladser eller ved stillesiddende arbejde på kontor kan give muskel- og ledsmerter, hold i nakke, fastlåst ryg eller andre smerter. Men hvis din ansatte starter på behandling allerede samme dag, som uheldet sker, så får skaden ikke mulighed for at vokse sig stor.

Få dine ansatte tilbage på job på rekordtid

TIlmeld dig Per Andersens akutordning og undgå ventetid på behanding hos vores behandlere. Du betaler kun for de behandlinger, du får brug for, men husk at tilmelde dig før skaden sker.

Du får:

 • Garanti for hurtig og effektiv behandling.
 • Dine ansatte kommer hurtigt tilbage på job efter en akut skade.
 • Mulighed for at bruge lige netop den behandling, du har brug for. Det kan være fysioterapi, fokuserede shockwaves eller akupunktur.

Per Andersens akutordning

Din virksomhed kommer på listen med akuttider ved at kontakte Per Andersen via Bliv ringet op af en ekspert formularen oppe til højre eller ved at ringe til: 70 666 988.

Tilmelding til ordningen koster ikke noget.

 

Skærmbillede 2017 09 04 kl. 12.26.34

ET KONKRET EKSEMPEL

Hvad koster en akut sygemelding dig? 

 1. En tømrer betaler sin svend 160 kr./timen, som dagligt går hos en kunde, der betaler 350 kr./timen.
 2. Hvis svenden melder sig syg, så betaler tømreren stadig hans løn, men han får ingen indtjening hos kunden.
 3. Alt i alt har tømrermesteren et tab på 4.900 kr. for hver dag, svenden er syg.
 4. Til sammenligning koster en akut behandling kun 1.000 kr. pr. behandling (ex. moms).

 

 

Open Focus workshop

open focus header

Videnskabelig metode som reducerer stress og fremmer din præstation

Open Focus er en veldokumenteret træningsform fra USA, som i mange år har været anvendt af professionelle sportsfolk, fx New York Giants og olympiske atleter i forbindelse med deres præstationer. Metoden er blevet videreudviklet til at kunne forebygge stress og kroniske spændinger som opstår i forbindelse med længerevarende fokuseret opmærksomhed i den siddende stilling.

Få en workshop ud på din virksomhed

Open Focus er praktisk neurologisk træning, som regulerer de elektriske impulser i hjernen, som er er i konstant bevægelse. Med Open Focus får du hjælp til at finde ro på et beroligende lavt spændingsniveau. Derfor er Open Focus effektiv for:

 • TOPLEDERE som vil skærpe deres beslutningskompetence og lære at præstere endnu mere fremragende foran andre i alle situationer. Du bliver fuldstændig klar i beslutningsøjeblikket i et krævende job. 
 • KONSULENTER OG MEDARBEJDERE som mærker præstationsangten når de skal præstere foran andre, og som har brug et effektivt redskab at kontrollere den følelse. Det bliver dig, der fremover styrer dine tanker og ikke dem, der styrer dig.
 • STRESSRAMTE ELLER MEDARBEJDERE DER HAR PROBLEMER MED FOR MEGET TRAVLHED I LØBET AF ARBEJDSDAGEN og som har brug for effektivt at fjerne negative stresshormoner. Du lærer at fjerne alt forstyrrende ´støj´ i sindet.

Bliv bevidst om dig selv

Målet med denne workshop er at gøre dig bevidst om, hvordan du ved ændring i dit fokus kan påvirke både  stressniveau, humør og fysiske tilstand - og dermed hele dine præstation og udstråling.

 • Du lærer mentale øvelser som et effektivt værktøj mod stress
 • Du lærer hvornår du skal fokusere på detaljen, og hvornår du skal fokusere på helheden.
 • Du får et værktøj som fremmer din præstation.
 • Du lærer at anvende kroppen mere økonomisk på dit arbejde

Workshoppen er henvender sig til alle medarbejdere og  ledere, som ønsker et praktisk værktøj til at reducere den 'støj' i sindet, som skaber stress og hindrer en god performance.

Marcus Goodarzi

stress & performance coach

Marcus Goodarzi er uddannet Open Focus Stress Coach fra Princeton Biofeedback Centre i USA. Han er specialist i fysioterapi, Københavns Universitet, og tidligere verdensmester i Shotokan karate (2009). Marcus har undervist mange ledere og professionelle sportfolk i Open Focus teknikker, ligesom han hver uge har klienter her på klinikken.

Book en 3 timers workshop på din arbejdsplads

Henvend dig direkte til Marcus på info@openfocus,dk og hør mere om mulighederne for afholde en workshop på din arbejdsplads.

Marcus anbefaler at afsætte mindst 3 timer til en workshop, men det er også muligt at booke ham til et fyraftensmøde, hvis I foretrækker det. Der er ikke et loft for antallet af deltagere. 

Kontakt Marcus og aftal alle detaljer, herunder prisen.

Præstér bedre

praester openfocus header

Lær at præstere foran andre med indre ro

Formålet med Open Focus behandling er at fjerne de tanker, som forstyrrer og hindrer et god præstation i det rette øjeblik. Din beslutningskompetence eller din performance styrkes, når du går til eksamen, præsterer som sportsudøver eller når du står i et krævende job.

Med Open Focus lære du at styre hjernens spændingsniveau. Det er praktisk effektiv neurologisk træning, som regulerer de elektriske impulser, som skaber både lav og høj spænding. Hjernens svingninger er i konstant bevægelse og med Open Focus får du hjælp til at finde ro på et beroligende lavt spændingsniveau.

Dine 6 unikke fordele:

 1. Din opmærksomhed trænes, så du får ro i sindet til at fokusere.
 2. Du bliver fuldstændig klar i beslutningsøjeblikket som topsportsudøver eller i et krævende job.
 3. Det bliver dig, der fremover styrer dine tanker og ikke dem, der styrer dig.
 4. Du lærer at være til stedet i nuet.
 5. Træningen virker og giver en positiv ændring efter kun 1-2 sessioner.
 6. Det er en veldokumenteret amerikansk metode.

Marcus Goodarzi behandler i Danmark

Marcus Goodarzi kender han selv til vigtigheden af fokuseret opmærksomhedstræning og har en kæmpe viden og erfaring med stressbehandling og coaching, som alle klienter nyder godt af. Du er velkommen til at kontakte ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Pris og forløb

En time koster 850 kr. ½ time koster 550 kr. Det er muligt at købe et forløb på 5 eller 10 gange og få 10 % i rabat.

Book din første tid til Open Focus

For tidsbestilling kan du booke direkte her. Du kan også kontakte Amagerbro Fysioterapi på tlf. 70 666 987 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

Stressbehandling

stressbehandling openfocus header

Sig farvel til stress, angst og kroniske smerter

Formålet med Open Focus behandling er at fjerne den negative spiral af tanker, som stress skaber. Det er mental opmærksomhedstræning, som kan styre dine tanker i positiv retning. 

Med Open Focus lærer du at styre hjernens spændingsniveau. Det er praktisk effektiv neurologisk træning, som regulerer de elektriske impulser, som skaber både lav og høj spænding. Hjernens svingninger er i konstant bevægelse og med Open Focus får du hjælp til at finde ro på et beroligende lavt spændingsniveau. 

Dine 6 unikke fordele ved at vælge Open Focus

 1. Din opmærksomhed trænes, så du får ro i sindet uden spændinger
 2. Du lærer at være tilstede i nuet
 3. Dine negative tankespiraler fjernes
 4. Det bliver dig, der fremover styrer dine tanker og ikke dem, der styrer dig
 5. Træningen virker og giver en positiv ændring efter kun 1-2 sessioner
 6. Det er en veldokumenteret amerikansk metode.

Du behandles af Marcus Goodarzi 

Marcus Goodarzi er den eneste certificerede Open Focus behandler i Danmark. Du er velkommen til at kontakte ham direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Pris og forløb

Prisen for 1 time er kr. 850,- En halv time koster kr. 550,- 

Hvor mange sessioner, du har brug for, er meget individuelt, men omkring 3 sessioner plejer er typiske nødvendigt.

Ved køb af 5 eller 10 gange får du 10 % i rabat.

Book tid til Open Focus

For tidsbestilling kan du booke direkte her. Du kan også kontakte Amagerbro Fysioterapi på tlf. 70 666 987 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral