Eksamensangst

eksamensangst openfocus header

Slip din eksamensangst 

Open Focus er behandling mod din eksamensangst, som virker. Det er mentaltræning og øvelser, som fjerner den negative nervøsitet, angst og panik, som ofte hæmmer dine eksamener. Det er unik neurologisk træning og hjælp til at undgå eksamensangst, som gør det muligt for dig at præstere til din eksamen og vise dit sande værd.

Med Open Focus får du ved at træne din opmærksomhed styrke og energi til at præstere i det rette øjeblik. 

Effekten af Open Focus mod eksamensangst:

  1. Din opmærksomhed trænes, så du får ro i sindet til at fokusere.
  2. Du lærer at kontrollere og fjerne den følelse af panik, som ofte hæmmer dine eksamener.
  3. Du bliver beslutningsstærk til eksamen, når du skal handle og tale foran andre.
  4. Dine negative tankespiraler forsvinder.
  5. Det bliver dig, der fremover styrer dine tanker og ikke dem, der styrer dig.

Caroline blev fri for sin eksamensangst

Caroline er tre gange dansk mester i hip-hop og vil gerne studere medicin: "Jeg lægger et ret stort pres på mig selv for at få 12-taller hele vejen. Men op til eksamen samler det sig som en klump af smerte i min mave, og jeg føler, jeg skal kaste op." 

Hun kontaktede Marcus og fik med det samme hjælp til at slippe sin eksamensangst. "Det virkede. Det forsvandt. Da jeg rejste mig igen, havde jeg bare ikke det pres mere. Det, Marcus og Open Focus gør for mig, er, at jeg kan gå ind og performe til et 12-tal, som jeg ved, jeg fagligt godt kan. Jeg kan ikke forestille mig nogen, der ikke kan hjælpes af de her metoder."

 

 

Open Focus er en veldokumenteret metode fra USA, som bruges professionelt i amerikansk sport. I sin oprindelse blev metoden udviklet til top-atleter, der bruger metoden som en del af deres forberedelser. Senere har man udviklet systemet til stressramte folk, folk med kroniske spændinger, kroniske smerter, præstations- og eksamensangst.

Marcus Goodarzi hjælper dig til at slippe din eksamensangst

Alle behandliger udføres af Marcus Goodarzi, som er den eneste certificerede Open Focus behandler i Danmark. Du er velkommen til at besøge hans hjemmeside openfocus.dk eller kontakte ham direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Pris og forløb

Prisen for 1 time er kr. 850,- En halv time koster kr. 550,- 

Træningen virker efter kun 1-2 sessioner. Hvor mange sessioner, du har brug for, er meget individuelt, men omkring 3 sessioner plejer er typisk nødvendigt. Ved køb af 5 eller 10 gange får du 10 % i rabat.

Book tid og bliv fri for din eksamensangst

For tidsbestilling kan du booke direkte her. Du kan også kontakte Amagerbro Fysioterapi på tlf. 70 666 987 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


Behandlingsformer