Afspænding

afspaending header

Den nænsomme vej til at opløse spændinger og hovedpine

Er du særlig sensitiv eller foretrækker du bare at få en blid behandling? Så er afspænding lige noget for dig. Vi kommer helt i dybden med dine spændinger uden at der på nogen måde bliver taget hårdt fat i dine muskler.

Det er en utrolig behagelig behandlingsform, hvor du blidt og roligt bliver fuldstændig blød og afslappet undervejs. Det er for dig med tilbagevendende hovedpine og/eller spændinger i kæbe eller muskler. Og det er for dig, som ikke ønsker en behandler, som tager for hårdt fat.

Afspænding anbefales til for dig, der:

  • føler dig stresset.
  • er særlig sensitiv.
  • er tynget af depression eller angst.
  • har fibromyalgi.
  • eller dig, der blot ønsker en ekstrem nænsom behandling.

Vi går i dybden med dine muskelinfiltrationer og genfinder balancen i din krop.

Selve behandlingen

Behandlingen foregår i anerkendelse af, at din livssituation afspejler sig i din muskulatur. Hvis du har spændinger, kan de komme fra generelle bekymringer eller andre udfordringer, som du står overfor. Derfor er det naturligt, at dine tanker og følelser får luft undervejs i behandlingen, mens spændingerne gradvist giver sig.

Om Rikke Christine Olsen og hendes varme hænder

Rikke er afspændingspædagog og kan noget særligt med sine hænder. Hun er god til at spotte lige præcis det punkt, hvor dine spændinger kommer fra. Læs mere om Rikkes behandling og professionelle baggrund her på siden

Pris og forløb

30 min. 400,-
45 min. 500,-
60 min. 600,-


Vi aftaler fra gang til gang om du har brug for flere behandlinger. Mange har brug for mindst to behandlinger, men du vil kunne mærke en effekt allerede efter første behandling.

Book en tid til afspænding

Du kan booke og få en tid til afspænding hos Rikke Christine Olsen mandag, tirsdag og søndag her på Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter. Book online eller kontakt receptionen hos Amagerbro Fysioterapi på tlf. 70 666 989 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30.

Rikke har været behandler hos os længe. Hvis du ønsker en tid hos hende en onsdag eller fredag på Christianshavn Torv, så kan du booke en tid via hjemmesiden ingoodhands.dk. 

MERE INFORMATION
Ring til os og få mere information om dine muligheder.

telefon amager3296 6002

 

Bliv ringet op af en ekspert

3296 6002
Book online

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter
Kirkegårdsvej 25 A
2300 København S


  HOLDTRÆNING FOR ALLE

  TRÆNINGSCENTER

  PRISER

  FYSIOTERAPEUTISKE HOLD


 

co2 neutral