Kaysø fik sit sexliv tilbage

Dick Kaysø fik sit sexliv tilbage

Med Per Andersens fokuserede shockwave behandling fik Dick Kaysøe sin potens tilbage. Efter fire års stilstand skulle der kun fire af Pers behandlinger til – så kunne Dich være sammen med sin kæreste igen.

Læs hele historien om Dick Keysø i Ekstra Bladet (lørdag den 24. februar 2018).

Shockwave behandlinger gav både potens og selvværd igen

Dick Kaysø mistede potensen efter en knæoperation, hvor narkoselægen ramte en nerve i Dicks lår, som gjorde hans ben følelsesløst. Det fik han efterfølgende medicin for, men som en bivirkning ved medicinen blev penis påvirket: “Den blev mindre og mindre, og til sidst måtte jeg kontatere, at medicinen havde gjort mig impotent,” fortæller Dick Kaysø i Ekstra Bladet.

Shockwave virker hurtigt og effektivt

Efter én ESWT fokuserede shockwave behandling kunne Dick mærke lidt liv i penis. Efter fire behandlinger kunne han gennemføre et samleje, og efter otte er sexlivet blevet fuldstændig normalt igen.

“Det her er helt vildt godt både for livsglæden og fysikken. Min krop er blevet helt anderledes, efter der er kommet gang i mit sexliv. Mine muskler vokser helt af sig selv. Jeg har fået baller af stål!,” fortæller Dick Kaysø.

Per Andersen behandler flere mænd for impotens. Fokuserede shockwaves er en tryg og fuldstændig dokumenteret metode, hvis impotensen skyldes dårlig blodgennemstrømning, som tilfældet var hos Dick Kaysø.

Læs meget mere om selve behandlingsformen og fordelene ved at bruge ESWT behandling mod impotens. (mangler link)

Tre ud af fire vil få potensen igen

Rent faktisk er det så mange som 50% af alle mænd over 40 år, som kommer til at opleve problemer med deres potens på et eller andet tidspunkt i livet. Her er ESWT behandling en effektiv og mere naturlig måde at løse problemet på , og du undgår de bivirkninger, som ellers kan forekomme ved brug af medicin og piller.

Specialist og overlæge Peter Lyngdorf fra Klinik for seksuelle dysfunktioner anbefaler også ESWT behandling, hvis impotensen skyldes åreforkalkning og dermed dårligt blodomløb og karforsyning. “Bølgerne danner nye blodårer, og omkring 70-75 procent af patienterne vil derfor have god effekt af behandling og få potensen tilbage,” siger Peter Lyngdorf til Ekstra Bladet.

Kunne du have brug for ESWT behandling mod impotens?

Er du mere eller mindre udfordret af impotens, rejsningsproblemer eller manglende sexlyst? Så kan du med fordel tjekke dybden af din udfordring ved at besvare dette selvevalueringsskema før du taler med Per Andersen eller før din første konsultation. Du må meget gerne medbringe det udfyldte skema til vores første måde på klinikken på Amager. Alle oplysninger behandles dybt fortroligt.

Det er en stor fordel for Per at kende din situation, som den har været de seneste 6-12 måneder. Ved at udfylde skemaet opnår du en score , og han kan se om:

 1. Din erektion og/eller seksuelle lyst er nærmest ikke-eksisterende.
 2. Du sjældent har erektion og/eller seksuel lyst.
 3. Din evne til erektion og/eller din seksuelle lyst er meget svingende.
 4. Det er sjældent, du har problemer med erektion og/eller sexlyst.
 5. Du ikke har problemer med erektion og/eller sexlyst overhovedet.

Hvis du scorer points, så du ligger mellem nr. 1 og 4, så kan shockwave behandling være en løsning på din udfordring, og Per vil meget gerne snakke med dig eller se dig til en konsultation.

Hvis du scorer point, så du ligger på nr. 5, så virker du ikke til at have brug for shockwave behandling på grund af impotens og/eller manglende sexlyst. Du er dog altid velkommen til en snak.

Du er også altid velkommen til at kontakte Per Andersen direkte: per@fysioterapeuter.com.

Læs mere om Per Andersen (link mangler)

Har du spørgsmål så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  No products in the cart. No products in the cart.