Shockwave behandling

Shockwave behandling

Shockwaves (lydbølger) er en yderst effektiv behandlingsform uden bivirkninger, som forbedrer din livskvalitet ved at afhjælpe betændelsestilstande og skader. Den kickstarter din krops naturlige helingsprocesser og er ofte et godt alternativ til både medicin og operation.

Shockwaves er effektiv smertebehandling

Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og gennem mange år brugt til at nedbryde og fjerne nyresten. Her oplevede patienterne at smerter og andre funktionsproblemer forsvandt som en bieffekt af behandlingen. Derfor tilbyder vi her i København shockwave behandling til alle kunder.

Fordele ved behandling med Shockwaves

 • Utrolig hurtig effekt af behandlingen – også ved kroniske smerter.
 • Ingen bivirkninger.
 • Et effektivt alternativ til medicinsk behandling og operation.

Nærmest garanti for at blive smertefri

Behandlingen har en hurtig virkning, og 80 % af alle oplever, at de bliver smertefrie eller får en væsentlig smertereduktion. Behandlingen er effektiv for dig, der har beskadigede celler som følge af:

 • At kroppen har dannet arvæv, der har forringet din bevægelighed og styrke.
 • Vedvarende muskelspændinger i fx. skulder, nakke, ryg eller baller.
 • Smerter i knæ, fx springerknæ.
 • Betændelsestilstande, fx i skinneben eller problemer med akillessenen.
 • Piskesmæld.
 • Museskader, tennis- eller golfalbuer.
 • Irritabel hælpude eller hælspore.
Fokuseret shockwave-behandling Amagerbro Fysioterapi

Listen over diagnoser, som kan behandles af shockwaves, er lang og i dynamisk udvikling. Se også Shockwave terapi mod impotens, som vi tilbyder her (link mangler) i klinikken.

Effektivt selv på kroniske smerter og ingen bivirkninger

Shockwaves fremskynder kroppens naturlige heling ved at stimulere dannelsen af nye blodkar, øge blodcirkulationen og få fibroblastercellerne til at danne nyt bindevæv. De skadede celler kommer derved igennem en ny god helingsproces.

Selve behandlingen kan mærkes men er ufarlig og uden bivirkninger, og de fleste føler sig ofte lindret allerede efter en behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter. Der er ingen bivirkninger.

Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. 
Terapeuten lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker.

Hos Amagerbro Fysioterapi tilbyder vi to former for shockwaves:

Impulsen og energiintensiteten ved de lydbølger, som hhv. radierende trykbølger (RSTW) og fokuserede chokbølger (ESWT) afgiver, er meget forskellig. De er dog to meget virkningsfulde behandlingsformer, som supplerer hinanden. Derfor tilbyder vi begge former for shockwaves:

 1. Radierende shockwave behandling (link mangler) – effektiv til bredere muskulære skader
 2. Fokuseret shockwave behandling (link mangler) – effektiv til dybereliggende smerter

Vil du i gang med det samme eller har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om hvilken af de to behandlingsformer, som vil være mest effektiv for dig, så spørg endelig. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores erfarne behandlere (link mangler) indenfor radierende shockwaves. Det er fysioterapeut Per Andersen (link mangler), der tilbyder fokuserede shockwaves.

Vær opmærksom på at shockwaves ikke anbefales til gravide, kræftramte, personer i behandling af blodpropper eller personer som bruger pacemaker.

Du kan se priser på alle behandlinger her på vores prisliste (link mangler).

Book en tid

Bestil en tid via telefon: 70 666 987 eller book online.

Har du spørgsmål så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.