Døjer du med en arbejdsskade?

Døjer du med en arbejdsskade?

3 gode råd som får dig tilbage på job på rekordtid

Hver dag udsættes alt for mange danskere for akutte arbejdsskader, og det kan også ske for dig og dine ansatte. Det kan være på byggepladsen, hvor et forkert løft eller et hændeligt uheld medfører en ryg- eller skulderskade. Eller på kontoret, hvor stillesiddende arbejde kan give hold i nakken eller smerter i led eller muskler.

Som arbejdsgiver kan du spare flere 1000 kroner om dagen og få glade medarbejdere

Jeg møder ofte arbejdsskader i min klinik og jeg er glad for at kunne hjælpe, råde og vejlede. Men jeg oplever desværre oftest, at den skadesramte først dukker op flere dage, uger eller måneder efter, at skaden er sket. Fordi der først skulle indhentes en henvisning eller arbejdes med forsikringsordningen eller fordi ”det går jo nok over af sig selv”…..

Akutte skader kræver akut behandling

Akutte skader kræver akut behandling, hvis de ikke skal udvikle sig til langvarige skader og sygemeldinger.

Du kan undgå dette ved at følge mine 3 gode råd, som virker for dig, der er rammes af en akut skade:

 1. Først og fremmest: Bliv undersøgt! Find ud af hvor galt det er gået så hurtigt som muligt. Her kan du selvfølgelig vente på en henvisning fra din læge, men du kan også handle her og nu og besøge en af de mange fysioterapeuter rundt omkring i landet.
 2. For det andet: Få akut behandling – og med akut behandling mener jeg inden for 24 timer efter skaden sker. Hurtig behandling medvirker til, at du kommer dig hurtigt og får færre sygedage, pinsler og følgevirkninger.
 3. For det tredje: Forebyg – for det kan ske igen. Derfor skal du fremtidssikre dig ved at tage imod og følge gode råd, vejledning og behandling fx fra en fysioterapeut, så du bliver i stand til at håndtere dine arbejdsopgaver bedre rent kropsligt og ikke mindst spotte situationer, der kan udvikle sig til skader. Du skal forebygge, at det sker igen.

Summa summarum: Invester i dine ansatte: Det betaler sig

Som arbejdsgiver kan du selvfølgelig ikke kræve ovenstående af dine ansatte. Du kan anbefale det, men de fleste vil nok (af økonomiske årsager) vente til de får en henvisning fra deres læge – og med min erfaring må jeg desværre sige, at det ofte er alt for længe.

Hvis jeg som behandler får mulighed for at arbejde med den akutte skade indenfor de første 24 timer, så kan jeg i langt de fleste tilfælde reducere sygefraværet med 50%. Hvoraf mange ofte er tilbage på job efter blot en sygedag..

Per Andersens Akutordning for virksomheder

Derfor har jeg udviklet Per Andersens Akutordning for virksomheder. Tilmeld din virksomhed til denne ordning og undgå ventetid på behandling. Jeg garanterer behandling inden for 24 timer, og jeg garanterer, det kan betale sig for dig og din virksomhed.

Ikke nok med at du får sunde og tilfredse medarbejdere – du sparer også flere tusind kroner om dagen.

Du betaler kun for de behandlinger, som der gives og max 3 behandlinger pr. forløb.

Læs mere om akutordningen her (mangler link) og se et eksempel på hvor meget du sparer.

Du kan også tilmelde dig med det samme ved at ringe direkte til Pers akuttelefon på 3012 4664.

Har du spørgsmål så kontakt os via nedenstående kontaktformular.

  Luk
  Log ind
  Luk
  Kurv (0)

  Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.